Hoppa till sidans innehåll

Nytt från stadslagen


LF Future har i mer än tio år (på uppdrag av Luleå Basketcentrum) ansvarat för stadslagsverksamheten för pojkar. Verksamheten är ett komplement till kommunens 18 basketföreningar och passar väl in i tredje grundsatsen från LBC's Mål och Riktlinjer...
 

Dags för årsmöte

(2013-06-02 19:55)
LF Future hälsar alla medlemmar välkomna till årsmöte. Måndagen den 17 juni 19:00 Bilkompaniet, Ålgatan 18 Luleå
 

Världspremiär!

(2013-03-28 07:30)
Tre dagar innan kvartsfinal 1 mot EOS är det världspremiär för ett av herrlagets lilla sidoprojekt. Vem behöver cheerleadingtjejer när man har ett sånt här lag?
 

Stor seger mot Orongo

(2013-01-21 19:35)
Andra halvan av serien betyder returmöten. Men även om Orongo Dragons från Sundsvall säkert hade laddat för en revanch i returen mot LF Future så fick de åka hem besvikna..
 

Viktig vinst mot Umeå

(2013-01-17 21:18)
I söndags mötte vi Umeå för andra gången den här säsongen och precis som i första mötet så slutade matchen med vinst. Läs vad coach Jim Enbom säger om matchen mot Umeå och den kommande mot Sundsvall.
 
Nu finns bilder från LF Future - KFUM Umeå under fliken "Matchbilder" i menyn här ovanför. Matchen slutade med LF Future som segrare och siffrorna 90-85.
 

Matchbilder

(2013-01-12 18:24)
Sedan några månader tillbaka lägger vi upp alla matchbilder på vår Facebook-sida, men nu kommer ni även att hitta dem här. Klicka på "Matchbilder" i menyn för att se mer. Arkivet kommer att fyllas på löpande.
 

Juluppehåll

(2012-12-16 17:30)
Halva säsongen är spelad och det är dags för Basketettan att ta paus i lite drygt en månad. Läs Jim Enboms tankar om senaste matchen och vad som händer under juluppehållet och framöver.
 

Vinst mot Järva Devils

(2012-10-28 22:16)
Söndagens match mot Järva Devils blev en ganska avslagen historia. Efter ett tapp i tredje lyckades dock hemmalaget LF Future hålla kvar ledningen och vann till sist med siffrorna 83-75.
 
Säsongens andra match, mot KFUM Blackeberg, blev en rörig tillställning med väldigt mycket avblåsningar. Det var tufft, det var diskvaliciferande fouls för en spelare från Blackeberg, det var transport till akuten för Tresor Saya - men till sist...
 

En vinst är en vinst...

(2012-09-24 22:24)
Efter en lång och intensiv sommarträning och en bra försäsong med bland annat vinst i Oschee Cup kan man tycka att lagbygget borde vara stabilt och samspelt. Men truppen är relativt ung och när premiären kommer är det lätt att orutinen skiner igen...
 
Truppen för säsongen 12/13 är klar och på söndag 16:00 i Örnäshallen har vi seriepremiär mot Alvik. Läs headcoach Jim Enboms rapport inför säsongstarten av årets Basketettan.
 
Med bredden hela vägen till toppen. LF Future bedriver sedan tio år tillbaka stadslagsverksamhet på pojksidan i Luleå. Verksamheten startade på uppdrag av Luleå Basketcentrum och ska vara ett komplement till Luleås stadsdelsklubbar.
 
Först ut i SM för HU18 på söndagsmorgonen fick vi ta del av ett riktigt spännande prestigemöte mellan Göteborg och Huddinge.
 

Enkel match för Alvik

(2012-09-16 08:29)
Lf Future var med i matchen de första fem minuterna, sedan vad det inget snack om saken. Alvik var det klart bättre laget men LF ska ha cred för att de fortsatte kämpa enda till slutsignalen.
 

Välkommen till Luleå City BBK

Stötta oss genom Svenska Spels Gräsroten

 

Följ oss på Facebook

FB

Följ oss på Instagram

instagram-logo

 

Vi samverkar med SISU

SisuSamverkan

 

Se dina Luleå City Basket Profilkläder här: 

Stadium_team_sales_600_300

 

Stöd Luleå City Basket genom att handla på Stadium. Föreningen får 3 % extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus. 
Registrera dig på stadium.se/teamsales.

Stadium

Postadress:
Luleå City BBK - Basket
Marita Holst, Köpmantorget 3
97233 Luleå

Besöksadress:
Holst, Köpmantorget 3
97233 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@luleacitybasket.se

Se all info

skylt_barnidrott